Elke week poets je lekker je huis en ga je voldaan een kopje koffie drinken. Het hele huis is weer lekker opgeruimd en fris, alleen er mist nog iets.

Zelf vinden we het altijd heerlijk als er na het poetsen een mooi boeket op tafel staat. Dit hoeft helemaal niet groot te zijn, als het maar vers is. Dan hebben we pas echt het gevoel dat ons huis lekker fris is en we helemaal klaar zijn.

Heb jij dit ook, maar ontbreekt het je aan tijd om te gaan shoppen voor bloemen?
Dan hebben we wellicht een leuke oplossing voor je.

Het is bij ons mogelijk om wekelijks, twee wekelijks of maandelijks op donderdag en vrijdag avond of zaterdag ochtend een boeket te laten bezorgen. (bezorgen in Rijssen gratis)

Samen overleggen we wat voor prijs je in gedachten hebt, wat je stijl is qua bloemen en een eventuele voorkeur voor kleur. Maakt het je niets uit en word je liever verrast, dat vinden we ook altijd leuk.

Betalen kan gewoon per keer met pin of contant, zo hoef je nooit bang te zijn dat je niet betalen kunt.

Ook voor bedrijven zijn abonnementen mogelijk. Heb jij een bedrijf en wil je wekelijks een mooi boeket op de balie of een aantal vaasjes gevuld hebben?
We kunnen de vaasjes ophalen wanneer het jullie uitkomt en gevuld weer terug brengen (bezorgen en halen in Rijssen gratis).
Ook boeketten kunnen we aangesneden en op vaas leveren. Op deze manier hoeven jullie er zelf niets meer aan te doen.

Wil je geen abonnement, maar zijn er wel een aantal dagen per jaar die je echt niet mag vergeten? Denk bijvoorbeeld  aan de verjaardag van je moede/schoonmoeder, verjaardag van je vrouw/man, moederdag, vaderdag, valentijn of trouwdag.

Het is mogelijk om deze datums aan ons door te geven, zodat wij kunnen zorgen dat er bloemen bezorgd worden op de juiste datum. Op deze manier kun je dus nooit meer een belangrijke gebeurtenis vergeten.

Betalen kan op moment van bestellen, zo hoef je dus maar een keer alles te bedenken en ben je voor de rest van het jaar klaar.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden via het contactformulier, facebook of telefonisch 0548 – 76 87 91