Al sinds het afronden van mijn opleiding tot bloemiste droom ik van een eigen bloemenwinkel. Het plan lag al jaren klaar, het wachten was op een leuk en flexibel onderkomen.
Tot het moment daar is ben ik werkzaam geweest in bloemisterijen en heb ik ruim ervaring opgedaan in de bloemenwereld.

In 2018 werd ik geattendeerd op een leuke bouwkeet die te koop stond. Deze keet deed toen dienst als showroom van een woonwinkel en bezocht regelmatig braderieën. Ik ben meteen een kijkje gaan nemen en raakte enorm enthousiast over dit concept.

Met de komst van deze keet begon mijn eigen bloemenavontuur. Een logo werd ontworpen en de keet werd voorzien van ons logo op meerdere punten, zodat hij goed opvalt.

Inmiddels sta ik op twee locaties in Rijssen, de donderdag op de parkeerplaats bij de jumbo en sporthal de stroekeld in de veeneslagen en op vrijdag op de parkeerplaats van het medisch centrum. Beide dagen ben ik van 9-17 geopend, mochten de openingstijden afwijken dan word dit via social media en het kopje nieuws hier op de site gecommuniceerd.

Een van onze belangrijkste punten is namelijk dat ik goed bereikbaar wil zijn.
Doordat we met onze mobiele winkel op grote parkeerplaatsen staan kun je gemakkelijk dichtbij parkeren. 

Ik ben van alle markten thuis, je kunt het zo gek niet bedenken of we kunnen het wel realiseren.
Onder de andere tabs is het menu kun je een kijken wat we zoal is ons assortiment hebben.
In de galerij krijg je een mooi beeld over wat we allemaal in huis hebben.

Voor meer informatie neem gerust contact met ons op via de contactpagina, via facebook of telefonisch 0548 – 76 87 91