Een van de moeilijkste dingen is misschien wel het uitzoeken van bloemwerk voor een dierbare. Graag helpen we jullie hierbij iets samen te stellen wat echt bij de persoon past en wat volledig bij jullie wensen aansluit.

Het is heel goed mogelijk om herinneringen of hobby’s uit te beelden in het bloemwerk. Zo zouden we voor een fietsenmaker bijvoorbeeld en bloemstuk in een fietswiel kunnen maken.
Uiteraard behoren de klassieke bloemstukken ook tot de mogelijkheden. Hierin kunnen we goed werken met favoriete bloemen of kleuren om het persoonlijker te maken.

We nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek, zodat we het beste de wensen voor het bloemwerk kunnen bespreken.
Aangezien dit op korte termijn geregeld moet worden kan dit gesprek op alle dagen van de week. Ook het bloemwerk kan op alle dagen van de week bezorgd of opgehaald worden.

Weet je al precies wat jullie willen aan de hand van een voorbeeld? Dan ontvang ik het voorbeeld graag via de mail en is een persoonlijk gesprek geen vereiste.

Nog geen idee wat jullie graag willen? We hebben een boek met voorbeelden en in de galerij vind je een speciaal kopje voor afscheidsbloemwerk van onszelf.

Contact opnemen kan via de contact pagina, via facebook, WhatsApp of telefonisch via 06 – 23 55 08 00