Gefeliciteerd een mooi moment in jullie leven is aangebroken, jullie gaan trouwen. Er wordt een lijst met things to do gemaakt en de grote voorbereiding gaat beginnen.

Jurk, pak en schoenen worden gepast, locaties bezocht, ringen gepast en auto’s bekeken. Aan dit rijtje mag bloemwerk niet ontbreken.

Wat voor boeket wil ik hebben? Wat voor corsage wil de bruidegom? Krijgen de bruidsmeisjes een boeket? Krijgen de gasten corsages? Willen we bloemen op de auto? Gaan we locatie aankleden met bloemen? Komt er een boeket bij het gastenboek?

Allemaal dingen om over na te denken, hier kunnen wij een helpende hand bieden. We denken graag met jullie mee hoe jullie bloemwerk naadloos aansluit bij de locatie, de jurk en natuurlijk het pak.

Hiervoor plannen we graag een moment met jullie in, zodat we onder het genot van een kopje koffie de wensen en mogelijkheden in alle rust kunnen bespreken. Dit kan op alle dagen van de week, ook in de avond.

Dus gaan jullie trouwen? Willen jullie graag een informatief gesprek betreft het bloemwerk? Neem contact met ons op, zodat we een afspraak kunnen maken om kennis te maken.

In de galerij zijn een altijd foto’s te vinden van bruidsbloemwerk dat wij gemaakt hebben. Wie weet kun je hier alvast wat inspiratie opdoen.

Alvast heel veel plezier met de voorbereidingen van deze prachtige dag en hopelijk tot horens.