Het is halfweg 2020 als ik een bruidsaanvraag krijg voor 25 september. Een kennismakingsgesprek volgt: koffie, kletsen, koffie, kletsen, ohjaaa de bloemen!
We leggen alle wensen vast en ik zet 25-09-2020 in mijn agenda. Zo is alles in kannen en kruiken en kan ik aan de hand van het overzicht zo het bruidswerk samenstellen.

Tenminste dat dachten we… op een goed moment zit ik op de bank een beetje te kijken op Pinterest (ja echt ik kijk daar soms ook op voor inspiratie).
Daar zie ik echt het perfecte boeket voor de betreffende bruid, dus ik stuur haar een foto: “He, wat denk je hiervan? Vind ik net iets voor jou!”
Hoe grappig als je dan vrij snel een berichtje terugkrijgt met: “Wauw, die foto wilde ik jou ook sturen!”

Zo kwam het dat we alles nog omgooiden en overgingen op een gecombineerd boeket. Hoofdzakelijk droogbloemen, maar ook wat verse eucalyptus en rozen. Ik stond helemaal te stuiteren bij het idee; helemaal Ibiza-stijl, hoe gaaf!!

De bloemen werden ingekocht en hoe dichterbij de datum kwam hoe enthousiaster ik werd. Dit was een opdracht die ik nog niet eerder had gedaan, maar die wel helemaal in mijn straatje past.
Want een boeket met hoofdzakelijk droogbloemen, hoe leuk is dat?! Je kunt het nog jaren bewaren en je hoeft op de dag zelf helemaal niet na te denken over de bloemen op water zetten.

23 september was het al snel, dus de laatste verse bloemen werden ingekocht. ’s Avonds begon ik met wat opstart problemen aan deze mega leuke opdracht. Alles wat ik klaar had fotografeerde ik en stuurde ik door naar de bruid (dit hadden we vooraf overlegd).
Hoe langer ik aan het werk was, hoe enthousiaster ik werd. En ook de berichtjes die ik terugkreeg waren lovend, dus ik eindigde bijna naast mijn schoenen.

It’s a cake by Anouk maakte een prachtige sweet table en bruidstaart voor deze dag. Zij had mij eerder al een berichtje gedaan of ze wat bloemen op kon halen hiervoor. Op deze manier sloot alles helemaal bij elkaar aan en was het plaatje dus helemaal compleet.
Dus zogezegd zo gedaan, Anouk haalde bij mij de overige bloemen op en gebruikte deze op de dag zelf voor de taart en de aankleding.

25 september: ik houd de hele dag mijn Instagram strak in de gaten. Of beter gezegd de Insta van Marjoly Fotografie, want zij was de fotograaf bij deze bruiloft.
Helemaal door het dolle heen was ik toen de eerste beelden van de bruiloft verschenen in haar story. Alles paste perfect bij elkaar, van de jurk tot de bloemen en de bruidstaart, hoe fantastisch!

Eind van de middag gaat mijn telefoon wel 10x achter elkaar af: WhatsApp berichtjes. Het is de bruid die nu al foto’s doorstuurt, omdat ze zo mega enthousiast is.

Hoe leuk is dat?! Natuurlijk helemaal niet nodig, want deze dag gaat niet over mij, maar wel echt mega leuk dat we allebei zo enthousiast waren.

Oh en leent deze locatie zich ook niet geweldig voor deze ibiza bruiloft?! Dit is Restaurant & Hotel Hoog Holten, wat een prachtige plek zeg!