Door een vriendin van mij werd ik aangestoken met het kamerplanten virus. En niet een beetje, nee nee ik heb het flink te pakken.
Hopelijk kan ik door dit met jullie te delen mijn nieuwe verslaving een beetje bekoelen. Dat zal mijn man vast heel fijn vinden, want als ik niet uitkijk wonen we straks in een jungle.

Hoe dit allemaal begon?
Mijn vriendin die dol is op paarden kwam op de koffie en vertelde mijn over haar nieuwe passie. Die we wellicht wel konden delen dacht ze, want het zou helemaal in mijn straatje passen. JE WORDT BEDANKT!
De dame in kwestie heeft zelf nooit echt groene vingers gehad, dus toen ze me vertelde dat ze sinds kort op plantenjacht ging geloofde ik mijn oren niet.
Nieuwsgierig als ik ben bekeek ik gretig haar foto’s van planten die ik soms zelfs niet bij naam wist te noemen. Wat zag het er prachtig uit en wat verzorgt ze deze plantenkinderen toch geweldig. En dat voor iemand die nooit echt plantenliefhebber was. (Inmiddels probeert ze mij al de les te lezen)

Vooruit mijn bloemistenhart ging sneller kloppen en zo werd deze nieuwe verslaving een feit. In het thema urbanjungle heb ik me inmiddels helemaal verdiept. De oude potten van moeders konden meteen van zolder komen, zo erg was het al met me gesteld. Want enthousiast als ik ben moest het allemaal natuurlijk liever gister dan vandaag allemaal al in orde zijn.
Dus totdat ik een hele leuke serie potten gescoord heb doen de oudjes van mijn moeder dienst.
Een kleine verzameling planten, waaronder een aantal bijzondere zijn alvast gekocht.
Nog véééél meer wil ik er, maar niet zomaar elke plant voldoet aan mijn eisen.

Zijn jullie ook nieuwsgierig wat voor een planten ik allemaal koop?
Ik koop er altijd meer, dus ik zal foto’s gaan posten als ik bijzondere vind. Dan kunnen jullie lekker mee genieten van mijn (onze) thuisjungle. LET OP: HET IS VERSLAVEND!

En als jullie ze dan mooi vinden? Dan kunnen jullie ze komen bekijken bij Van Elles of bestellen bij mij.

En denk je nou: dit wil ik heel graag, maaar…. Ik ben niet zo goed met planten… Maak je niet druk, ik heb diverse tips en bovendien: mijn vriendin houdt haar planten geweldig goed tegenwoordig en die zou bovenstaande argument ook zeker gebruikt hebben.