Het is gewoon al bijna een jaar geleden dat ik voor het eerst met mijn bloemenkeet bij de toen nog Emté in de Veeneslagen ging staan. 13 september 2018 om precies te zijn.
Met veel positieve reacties op de bloemenkeet begon mijn avontuur als zelfstandig onderneemster.

Hoe bijzonder is het als je in dat eerste jaar:
– ruim 10 bruidsarrangementen en een hand vol rouwarrangementen mag maken.
– je op een aantal superleuke evenementen mag staan zoals bijvoorbeeld de burendag in de Braakmanslanden en de Boeldag van het Rijssensmannenkoor.
– er een aantal lopende abonnementen zijn. Variërend van eens per week, eens per twee weken en een keer in de maand.
– je met kerst heerlijk warm en droog staat te verkopen in de hal van winkelcentrum de Hoge wal.

Planten behoren sinds maart 2019 ook tot ons assortiment, iets waar ik eigenlijk pas later mee wilde beginnen. Tot ik contact kreeg met Van Elles, de leukste conceptstore van Rijssen. Hier breng ik regelmatig leuke kamerplanten naartoe die zij voor mij verkopen. Pluspunt hiervan? Ze hebben echt hele leuke potten waar de planten fantastisch in uit komen.

Ook verzorg ik voor een aantal bedrijven de planten op kantoor. Want ja, eerlijk is eerlijk, die worden wel eens vergeten in het heetst van de strijd.

Wat mij betreft al met al een geweldig jaar, met geweldige opdrachten en leuke samenwerkingen.

Een jaar geleden heb ik met mezelf afgesproken dat ik na een jaar zou gaan evalueren over hoe nu verder. Het jaar is veel sneller voorbijgegaan als ik had gedacht.
Maar net zoals mijn bloemenkeet is er ook nu weer iets waar ik enorm enthousiast van word. Gelukkig past het helemaal bij mijn passie voor bloemen en sluit het perfect aan bij mijn beeld voor Gewoon Marrie.

Zitten jullie al op het puntje van jullie stoel?

Twee weken geleden ging ik samen met een oud-collega naar de Trendz beurs in Gorinchem. Hier hebben we de hele dag gezellig rondgesnuffeld en ideeën op gedaan.
Eerder had deze oud-collega mij al eens gevraagd of het niet wat voor mij zou zijn om met Gewoon Marrie op de markt te staan. Op de terugweg kwam dit weer in ons gesprek naar voren en zo vormde zich in mijn hoofd een duidelijk beeld en plan.

Vanaf deze week vindt u Gewoon Marrie nu ook op de zaterdagmarkt! We nemen de plek van Bloembinderij Anne over, zijzelf zal er zaterdag samen met mij staan om alles over te dragen.
Ik als Gewoon Marrie ga niets bijzonders doen, gewoon mooie bloemen verkopen, bruidswerk en rouwwerk maken en bestellingen bezorgen. Alleen nu op een andere plek, namelijk de zaterdagmarkt in Rijssen.

De eerste maand gaan we de verkoopwagen van Bloembinderij Anne uitproberen. Eens kijken hoe dat werkt in vergelijking met onze bloemenkeet. Dus, mocht u opzoek zijn naar onze bloemenkeet op de markt: die staat er niet. We testen de mooie wagen van Annelies uit.

Dit houdt wel in dat we op de vrijdag niet meer bij het Medisch Centrum zullen staan. Het is wel mogelijk op vrijdag bloemen aan huis te laten bezorgen.
De donderdag op de parkeerplaats bij de Jumbo en sporthal de Stroekeld in de Veeneslagen blijven we voorlopig wel met de bloemenkeet voor u klaarstaan.

Het is altijd mogelijk om telefonisch, via de mail of via persoonlijk bericht op sociale media een boeket te bestellen. Wij kunnen er dan voor zorgen dat het boeket voor u klaar staat.
Wilt u graag een mooi boeket met meerdere rozen of specifieke bloemen erin? Dan is het aan te raden om vooraf even contact met ons op te nemen.

Verder verandert er niets. Ik heb er zin in, hopelijk tot morgen op de parkeerplaats voor sporthal de Stroekeld of zaterdag op de markt.