December 2019, wauw het eerste volle jaar van Gewoon Marrie is al bijna een feit! In sneltreinvaart ging dit jaar voorbij met mooie opdrachten en leuke klanten.

Voor mij een jaar waarin Gewoon Marrie vooral enorm gegroeid is. We maakten een reis naar Italië, schaften een bedrijfsauto aan, ontwierpen eigen cadeaubonnen en op de valreep is er ook nog bedrijfskleding besteld.

De standplaatsen op donderdag en vrijdag werden ingeruild voor de zaterdagmarkt en we waren aanwezig op een aantal evenementen. Bijvoorbeeld de boeldag van het Rijssensmannenkoor en diverse bruidsbeurzen in de regio.

Een heel aantal bruidsparen heb ik dit jaar mogen ontmoeten en voorzien van hun bruidsbloemwerk.
Wat heb ik enorm genoten van de diversiteit in trouwbloemwerk die ik mocht verzorgen. Altijd weer een genot om voor zo’n prachtige dag bloemen samen te stellen.

De eerste gesprekken voor bruidswerk in 2020 zijn ook al gevoerd. Dus gaan jullie trouwen in 2020 en willen jullie graag dat ik jullie bloemwerk verzorg? Bel of mail gerust voor een kennismakingsgesprek. Omdat ik alles alleen doe kan ik niet meer als twee bruidsparen op een datum plannen dus VOL=VOL.

Workshops waren er dit jaar ook volop, met name in december. Nagenoeg allemaal groepen die mij benaderden om een bloemenworkshop te geven, hoe leuk! Onder deze groepen was ook een kinderfeestje, iets wat ik nog nooit eerder gedaan had, maar oh wat gezellig en leuk om te doen!
Heerlijk om met zulke enthousiaste deelnemers te werken en steeds weer iets nieuws te mogen bedenken.  

Wil jij volgend jaar ook graag een workshop volgen bij mij en weet je dat nu al? Stuur gerust een mailtje, want de eerste aanvragen komen al binnen. Groepen gaan vanaf 6 personen. De locatie hangt af van de grootte van de groep.

Afscheidsbloemwerk heb ik dit jaar ook een aantal keer mogen verzorgen. In deze verdrietige tijd is het fijn om mensen aan een betekenisvol bloemstuk te kunnen helpen.
Soms met een persoonlijk verhaal verwerkt in de bloemen, andere keren gewoon een stuk wat de familie mooi vond.

Bedrijfsbeplanting was een van de dingen die ik op mijn lijstje had staan. Bij een aantal bedrijven verzorg ik om de week een mooi boeket en geef ik dan meteen de planten water.
Heb jij een bedrijf en wil je ook graag meer planten? Je mag me altijd bellen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Al met al dus genoeg gebeurt het afgelopen jaar vooral in de positieve zin.
Maar dit alles kon ik natuurlijk niet zonder jullie, dus bedankt voor jullie vertrouwen in mij!
Ik hoop dat ik jullie in het nieuwe jaar ook weer mag helpen met al jullie bloemwerk.

Hele fijne feestdagen en een bloemrijk, gelukkig en liefdevol 2020 toegewenst

Hopelijk tot ziens!